Sostenidor amb copes adhesives negres Ysabel Mora

14,99 €
Impostos inclosos

Descobreix la llibertat de portar les teves peces preferides amb les copes adhesives Ysabel Mora. Dissenyades per adaptar-se còmodament a la teva figura, aquestes copes et permeten lluir vestits i tops amb l’esquena descoberta sense renunciar al suport. Amb un disseny sense tirants i una adherència fiable, són ideals per a qualsevol ocasió. Eleva el teu estil amb Ysabel Mora!

Color: Negre
Talles: 85

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Les copes adhesives de Ysabel Mora són la solució perfecta per a qui vol lluir elegants i còmodes alhora. Dissenyades per ajustar-se de manera segura al teu pit, eliminen la necessitat de tirants i bandes posteriors, oferint un suport fiable i confortable. Amb elles, podràs portar vestits i tops amb l’esquena descoberta sense preocupar-te pels ajustaments constants.

Fetes amb un 82% de poliamida i un 18% d'elastà, aquestes copes no només garanteixen durabilitat, sinó també una suavitat excepcional al tacte. Són resistents fins a 20 rentades si es segueixen les recomanacions de cura, cosa que les converteix en un accessori indispensable al teu vestidor. A Ysabel Mora, promovem la confiança i el body positive, creant productes que ressalten el teu estil personal. Atrévete a mostrar l'esquena i descobreix la llibertat de la moda amb les nostres copes adhesives!

10144
9 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 3 altres productes de la mateixa categoria )