Sostenidor Delia

19,24 €
Impostos inclosos

Sostenidor reductor confeccionat en teixit simplex, conegut per la seva resistència i durabilitat. Aquest model presenta un disseny calandrat, que proporciona un acabat llis i brillant, oferint tant funcionalitat com estil.

Color: Blanco
Talla/Copa: 90C/34C

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Sostenidor reductor confeccionat en teixit simplex, un material reconegut per la seva gran resistència i durabilitat, ideal per proporcionar un suport ferm i de llarga durada. Aquest model presenta un disseny calandrat, que ofereix un acabat llis i brillant, aportant un toc d’elegància i sofisticació.

A més del seu atractiu estètic, aquest sostenidor està dissenyat per oferir una funcionalitat òptima. La seva capacitat reductora ajuda a minimitzar visualment el bust, oferint una aparença més estilitzada sense renunciar a la comoditat. Els detalls acuradament elaborats garanteixen un ajust perfecte, proporcionant suport a les zones necessàries i assegurant una comoditat que dura tot el dia. Aquest sostenidor és perfecte per a qui busca una combinació de suport ferm, confort i un disseny elegant.

DELIA
9 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )