Sostén amb aros i encaixos Laia de Selene

Sostén amb aros i encaixos Laia de Selene

15,99 €
Impostos inclosos

La Descripció

Descobreix el sostén Laia, un complement de roba interior sofisticat amb aros i encaixos de tul i encaixos. Aquesta peça combina elegància i confort per oferir-te un ajust perfecte amb un suport òptim. El seu disseny amb costures verticals realça la forma del pit i les seves tires ajustables proporcionen un ajustament personalitzat. Ideal per portar amb roba ajustada, aquest sostén és perfecte per a les dones que busquen una peça de qualitat sense renunciar a l'estil.

La Composició

48% polièster, 44% poliamida i 8% elastà

Color: Negre
Talla/Copa: 90C/34C

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

El sostenidor Laia és una peça íntima que destaca per la seva exquisida combinació d'elegància i confort. Dissenyat amb cèrcols i delicats encaixos de tul, aquest sostenidor no només ofereix un suport excepcional, sinó que també afegeix un toc de sofisticació a la teva roba interior diària. Les costures verticals estan curosament dissenyades per realçar i esculpir la forma natural del pit, proporcionant una silueta afavoridora i un ajust impecable. Les tires ajustables permeten personalitzar l'ajust segons les teves necessitats, garantint una comoditat duradora durant tot el dia. Gràcies a la seva construcció d'alta qualitat, aquest sostenidor és ideal per portar sota peces ajustades, proporcionant un acabat suau i sense costures visibles. Perfecte per a dones que valoren tant l'estètica com la funcionalitat en la seva roba interior, el sostenidor Laia C és una elecció inigualable per a qualsevol ocasió.

LAIA
10 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )