• Nou

Pijama de dona de color bordó de cotó amb disseny de Snoopy

47,90 €
Impostos inclosos

Aquest pijama juvenil i divertit està confeccionat en 100% cotó. Inclou una samarreta de coll rodó amb detalls brodats i uns pantalons estampats a contrast, amb punys que asseguren un ajust còmode. Ideal per als teus moments de descans

Color: Burdeos
Talles: S
Darreres unitats en inventari

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Gaudeix de la comoditat i l'estil amb aquest pijama confeccionat en 100% cotó, perfecte per als moments de descans. El conjunt inclou una samarreta de coll rodó, decorada amb encantadors detalls brodats que afegeixen un toc original. El pantaló, que presenta un disseny a contrast i està completament estampat, compta amb punys que proporcionen un ajust còmode i pràctic, mantenint la calor en aquelles nits fresques. El seu disseny alegre i juvenil el converteix en una elecció ideal tant per relaxar-se a casa com per gaudir d'una nit de pel·lícules. Aquest pijama combina funcionalitat i diversió, assegurant que cada nit sigui especial.

62448
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )