• Nou

Pijama de Dona Santoro Gorjuss "Up and Away"

46,90 €
Impostos inclosos

Pijama de dona Santoro Gorjuss "Up and Away", amb samarreta aqua estampada i pantalons ajustables. Comoditat i estil en un disseny exclusiu.

Color: Azul
Talles: S
Darreres unitats en inventari

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

El pijama de dona Santoro Gorjuss "Up and Away" és l'elecció perfecta per a les nits de descans i relax. Confeccionat amb suau punt de cotó, compta amb una samarreta de màniga llarga d'un encantador color aqua, decorada amb un estampat posicional que inclou detalls flocats i en glitter, aportant un toc de màgia i elegància. Els pantalons, també de cotó i amb un estampat a joc, disposen d'una cintura ajustable que garanteix un ajust còmode i pràctic. Aquest pijama no només és ideal per dormir, sinó que també ofereix un estil únic per gaudir dels dies de descans a casa. Dissenyat exclusivament per Aznar Innova, aquest conjunt és una mostra de qualitat i atenció al detall. Per mantenir la seva suavitat i durabilitat, es recomana rentar a màquina a un màxim de 30 graus i planxar del revés.

62386
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )