Pijama de màniga llarga Let It Snow de Peanuts per a dona

43,90 €
Impostos inclosos

Pijama de màniga llarga Let It Snow de Peanuts, confeccionat en suau cotó. Inclou una samarreta de punt beix amb brodats i un pantaló estampat amb punys ajustables, ideal per estar còmoda a casa.

Color: Blanco
Talles: S
Darreres unitats en inventari

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Gaudeix de la comoditat del Pijama de Màniga Llarga Let It Snow de Peanuts, dissenyat especialment per a dones que busquen un estil acollidor i divertit. Aquest pijama està confeccionat amb un suau teixit de punt de cotó, perfecte per a les nits d'hivern. La samarreta de punt interlock de color beix presenta encantadors detalls brodats i metal·litzats, afegint un toc personalitzat de la marca Peanuts. El pantaló llarg compta amb un estampat alegre, una cinturilla ajustable i punys que proporcionen comoditat i ajust. El seu disseny exclusiu, realitzat per Aznar Innova, assegura que et sentiràs bé i a la moda mentre gaudeixes dels teus moments de relax a casa. Aquest pijama és fàcil de cuidar i és ideal per a aquells que valoren la combinació d'estil i confort.

62424
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )