Pijama de Màniga Llarga ADMAS "Todo lo que Necesitas es Dormir"

49,90 €
Impostos inclosos

Pijama ADMAS de màniga llarga per dona, en gris jaspejat, compost per una samarreta de punt interlock amb detalls brodats i pantalons amb estampat i cinturilla ajustable. Suau i còmode, ideal per a les teves nits de descans.

Color: Gris
Talles: S
Darreres unitats en inventari

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Gaudeix del màxim confort amb el pijama de màniga llarga ADMAS per dona. Aquest conjunt en gris jaspejat està compost per una samarreta de punt interlock amb coll rodó i detalls brodats personalitzats de la marca Admas, combinada amb uns pantalons de punt estampat amb cinturilla ajustable i goma a la part inferior. El seu teixit 100% cotó és suau al tacte i proporciona una sensació de benestar. Dissenyat exclusivament per Aznar Innova, és perfecte per a les teves nits de descans. Per mantenir-lo en perfectes condicions, renta a màquina a un màxim de 30 graus, sense utilitzar lleixiu, i renta i planxa del revés seguint les instruccions de l'etiqueta.

62591
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )