• Nou

Mitjons de cotó pur amb vorera aterciopelada

12,90 €
Impostos inclosos

Aquests mitjons enrotllats de cotó pur de Bleuforêt combinen comoditat i estil. Amb una composició del 97% de cotó i un disseny aterciopelat, ofereixen un contacte suau i agradable amb la pell. Disponibles fins al genoll, presenten costures planes i talons reforçats per a més durabilitat.

Color: Amarillo
Talles: 36-38

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Considerats el producte estrella de Bleuforêt, aquests mitjons enrotllats de cotó pur es distingeixen per la seva excepcional comoditat i elegància. Fabricats amb cotó de primera qualitat, la seva composició del 97% de cotó i la inclusió de corespun, un fil de licra recobert de cotó, garanteixen un contacte 100% suau amb la pell. Aquests mitjons, disponibles fins al genoll, compten amb un canalé enrotllat que no comprimeix, costures planes als dits per evitar molèsties, i talons i dits reforçats per una major resistència. Fabricats a la nostra fàbrica de la regió dels Vosgos, a França, estan disponibles en una àmplia gamma de colors.

6594
9 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )