• Nou

Mitjons curts de cotó natural amb acabat enrotllat

9,90 €
Impostos inclosos

Aquests mitjons curts de cotó pur amb dobladell enrotllat de Bleuforêt ofereixen una combinació perfecta de comoditat i estil. Fabricats en cotó de qualitat, presenten costures planes i talons reforçats per a un ajust ideal.

Color: Beige
Talles: 36-38

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Considerats el producte estrella de Bleuforêt, aquests mitjons curts de cotó pur amb dobladell enrotllat es destaquen per la seva excepcional comoditat i estil. Fabricats amb cotó de primera qualitat, la seva composició del 97% de cotó i l'ús de corespun, un fil de licra recobert de cotó, garanteixen un contacte 100% suau amb la pell. El canalé enrotllat sense compressió proporciona un ajust perfecte sense marcar, mentre que les costures planes en els dits eviten molèsties. A més, els talons i dits reforçats asseguren durabilitat. Aquests mitjons, fabricats a la nostra fàbrica dels Vosgos, a França, estan disponibles en una àmplia gamma de colors clàssics.

6593
9 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )