• Nou

Mitjons de seda llisos

19,90 €
Impostos inclosos

Mitjons de dona fabricats en seda d’alta qualitat, amb un brillantor natural i propietats termoreguladores. Disposen de punys de canalé còmodes, talons i dits reforçats, així com costures planes per a un ajustament perfecte. Fabricats a França.

Color: Negre
Talles: 36-38

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Aquests elegants mitjons de dona estan confeccionats amb seda de primera qualitat, que els confereix un brillantor natural i un toc de sofisticació. El seu disseny incorpora propietats termoreguladores, assegurant que els teus peus es mantinguin còmodes en tot moment. Els punys de canalé ofereixen un ajustament excel·lent sense apretar, mentre que els talons i dits reforçats aporten més durabilitat. A més, les costures planes en els dits eviten les friccions, aportant un extra de confort. Cada parell està fabricat i teixit a la nostra fàbrica de la regió dels Vosgos, a França, garantint un producte de qualitat excepcional.

6359
10 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )