• Nou

Mitjons de llana fina amb borde enrotllat

13,90 €
Impostos inclosos

Mitjons de dona de punt fi, elaborats amb llana merino i amb interior 100% cotó. Proporcionen calidesa i suavitat, amb un disseny que permet portar-los amb qualsevol sabata d'hivern. Fabricats a França, amb puño roulé i talons reforçats.

Color: Beige
Talles: 36-38

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Aquests mitjons de punt fi per a dona són la combinació perfecta de calidesa i suavitat. Elaborats amb llana merino d'alta qualitat, ofereixen excel·lents qualitats tèrmiques, mentre que el seu interior 100% cotó garanteix una sensació de comoditat sense picors. El seu disseny fi permet portar-los amb tots els teus sabates d'hivern, proporcionant una calor agradable en els dies més freds. A més, compten amb un puño roulé que no comprimeix, costures planes als dits per evitar irritacions, i talons i dits reforçats que asseguren una major durabilitat. Disponibles en versió de mitjó alt i fabricats a França, a la nostra fàbrica dels Vosges, són una elecció ideal per mantenir els teus peus feliços i abrigats.

6700
12 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )