• Nou

Mitjons de Cotó amb Disseny de Ratlles

13,90 €
Impostos inclosos

Amb un disseny clàssic i atemporal, aquests mitjons a ratlles de Bleuforêt són una opció imprescindible. Teixits amb cotó peinat d'alta qualitat, ofereixen una suavitat i resistència excepcionals. El seu còmode canalé assegura un ajust perfecte sense estrènyer, mentre que les costures planes als dits i els talons reforçats garanteixen durabilitat i confort.

Color: Amarillo
Talles: 39/42

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Les ratlles són un clàssic atemporal, i a Bleuforêt representen una fantasia imprescindible. Aquests mitjons a ratlles, confeccionats amb cotó peinat d'alta qualitat, combinen suavitat i resistència, convertint-los en una opció ideal per a l'ús diari. L'estructura de cotó peinat proporciona un contacte agradable amb la pell, assegurant un confort prolongat durant tot el dia. El seu disseny inclou un còmode canalé que permet un ajust perfecte sense estrènyer, mentre que les costures planes als dits eviten qualsevol tipus d'irritació. A més, els talons i els dits reforçats aporten una major durabilitat a aquests mitjons. Fabricats i teixits a la nostra planta dels Vosges, França, són el complement perfecte per a qualsevol conjunt, brindant estil i comoditat en cada pas.

2248
5 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )