• Nou

Mitjons Urbans amb Estampat de Llunars Multicolor

13,90 €
Impostos inclosos

Amb un disseny modern i atemporal, aquests mitjons de pois estan fets de cotó peinat d'alta qualitat, oferint suavitat i resistència. El seu canalé còmode assegura un ajust perfecte, mentre que les costures planes i els talons reforçats garanteixen durabilitat.

Color: Amarillo
Talles: 39/42

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Aquests mitjons de pois combinen un disseny atemporal amb un toc modern, convertint-los en una elecció infal·lible per a qualsevol ocasió. Fabricats amb cotó peinat d'alta qualitat, ofereixen una suavitat excepcional i una resistència superior. La textura del cotó peinat garanteix un contacte agradable amb la pell, mentre que el canalé còmode proporciona un ajust ceñit i segur sense estrènyer. Les costures planes als dits minimitzen qualsevol fregament, i els talons i les puntes reforçades afegeixen durabilitat i suport. Fets i teixits a la nostra fàbrica dels Vosges, França, aquests mitjons són el complement ideal per a un armari elegant i funcional.

2269
6 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )