• Nou

Mitjons de Cachemira Suau i Cotó Egipci d'Alta Qualitat

13,90 €
Impostos inclosos

La nostra exclusiva barreja de cotó egipci i cachemira ofereix suavitat i calidesa, ideal per als dies frescos de tardor. Amb una àmplia gamma de colors inspirats en la temporada, aquests mitjons garanteixen comoditat i estil.

Color: Gris
Talles: 39/42

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Descobreix la suavitat i calidesa de la nostra exclusiva barreja de cotó egipci i cachemira, dissenyada per oferir-te el màxim confort durant els dies frescos de tardor. Aquests mitjons no només són agradables al tacte, sinó que també presenten un bord de canalé còmode que proporciona una excel·lent subjecció sense estrènyer. Les costures planes a la punta asseguren que no hi hagi molèsties, mentre que els talons i les puntes reforçades afegeixen durabilitat. Disponibles en una àmplia gamma de colors inspirats en la temporada, aquests mitjons combinen elegància i funcionalitat. Fets a la nostra fàbrica dels Vosges, França, són el complement perfecte per a qualsevol armari.

2805
6 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )