LOIS Pijama de Màniga Llarga Builder

49,90 €
Impostos inclosos

Pijama LOIS Builder per a home de màniga llarga, 100% cotó. Samarreta verda amb detalls en relleu i pantaló amb cinturilla ajustable, punys i butxaques. Suau al tacte i dissenyat per Aznar Innova.

Color: Verde
Talles: S
Darreres unitats en inventari

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

El pijama LOIS Builder per a home combina confort i estil amb el seu disseny de màniga llarga en cotó 100%. La samarreta de punt interlock, en un elegant color verd, presenta detalls en relleu i la personalització de la marca LOIS. El pantaló a joc, també en punt interlock, inclou una cinturilla ajustable, punys elàstics i butxaques pràctiques. El teixit suau garanteix una experiència còmoda durant tota la nit. Per mantenir la seva qualitat, segueix les instruccions de cura: renta a màquina a un màxim de 30 graus, no utilitzis lleixiu, i renta i planxa del revés. Aquest disseny exclusiu, creat per Aznar Innova, és perfecte per a aquells que valoren tant el confort com l'estil.

62156
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h